Open podium met feuilleton


Geachte relatie, beste bewoner, mooi mens,

Hierbij nodigt Wilde Wijk je uit om aanwezig te zijn bij het Open Podium. Er komen nog tien avonden en je kunt ze allemaal beleven!

Open Podium
Tijd: Inloop vanaf 19.30 uur, voorstelling begint om 20.00 uur
Locatie: Floris Versterstraat 7
Entree €3 inclusief koffie/thee en wat lekkers (kinderen gratis)

Alle Open podia op een rijtje
Op dinsdag: 24 en 31 mei en 7 en 14 juni 2022 
Daarna op donderdag: 23, 30 juni en 7, 14, 21, 28 juli 2022

Open podium
Op het open podium treden bewoners op: verhalen vertellers, dichters, bandjes, dansers, singer-songwriters en nog veel meer! Ook (culturele) ondernemers uit de wijk kunnen laten zien waar ze mee bezig zijn. In verschillende rubrieken kun je kennismaken met bewoners. 

Nico’s Snackcafé
Elke week speelt een vast team bewoners uit de wijk een aflevering van het feuilleton (toneelsoap) ‘Nico’s Snackcafé’. Menig bewoner kan zich dit café nog herinneren! Elke aflevering gaat over een herkenbare of actuele situatie uit de wijk.

Kom kijken als publiek
Reserveer een stoel en laat je verrassen door het aanbod. Elke week een mooie mix van optredens. En neem je buurman mee, want die vindt het ook leuk!

Meedoen is inspireren!
Kan je moeder dansen? Leert je oom gitaar spelen, zing je met vrienden of heeft je zus een gedicht? Het podium is voor iedereen! Je hoeft niet perfect te zijn om anderen te inspireren. Geef je op voor een volgend podium! De regisseur denkt met je mee om je voor te bereiden. 

Zeepkist
Elke week is er de zeepkist. Daar kun je op staan om te vertellen wat je belangrijk vindt over de wijk of de stad. Regelmatig nodigen we iemand van het wijkpanel of de gemeente uit, zodat zij weten wat er zoal speelt bij de bewoners van Huizum-West.

Reserveren
Via website of appje kun je laten weten op welke avond je aanwezig bent, dan reserveren wij een stoel voor je. Gewoon spontaan langskomen kan ook, er is altijd wel plek.
Entree is €3 inclusief koffie/thee en wat lekkers. Kinderen gratis. (Iets extra’s doneren vinden we geweldig!)

Gastvrouwen Lieneke en Froukje heten je van harte welkom!

Ook bij de vele andere activiteiten van Wilde Wijk! 

Contact en informatie
06-55371144 / 06-10194322
info@wildewijk.nl