Open podium met feuilleton


Gedurende 12 weken, in de maanden mei, juni en juli 2022, hadden we een eigen wijktheater met Open podium en feuilleton!
We kijken terug op een zeer geslaagd project!
We lieten ons verrassen door het vele aanbod. Elke week een mooie mix van optredens. 

Open podium
Op het open podium treden bewoners op: verhalen vertellers, dichters, bandjes, dansers, singer-songwriters en nog veel meer! Ook (culturele) ondernemers uit de wijk kunnen laten zien waar ze mee bezig zijn. In verschillende rubrieken kon je kennismaken met bewoners, zoals de Minibieb waar bewoners vertellen over hun favoriete boek.

Feuilleton: Nico’s Snackcafé
Elke week speelt een vast team bewoners uit de wijk een aflevering van het feuilleton (toneelsoap) ‘Nico’s Snackcafé’. Menig bewoner kan zich dit café nog herinneren! Elke aflevering gaat over een herkenbare of actuele situatie uit de wijk.

Meedoen is inspireren!
Kan je moeder dansen? Leert je oom gitaar spelen, zing je met vrienden of heeft je zus een gedicht? Het podium is voor iedereen! Je hoeft niet perfect te zijn om anderen te inspireren. Geef je op voor een volgend podium! De regisseur denkt met je mee om je voor te bereiden. 

Zeepkist
Elke week is er de zeepkist. Daar kun je op staan om te vertellen wat je belangrijk vindt over de wijk of de stad. Regelmatig nodigen we iemand van het wijkpanel of de gemeente uit, zodat zij weten wat er zoal speelt bij de bewoners van Huizum-West.

We hopen volgend seizoen weer een Open podium te kunnen aanbieden!

Contact en informatie
06-55371144 / 06-10194322
info@wildewijk.nl