Levensverhalen schrijven

Op dinsdagochtend in mei/juni is de nieuwe cursus gestart met nieuwe deelnemers! Het is leerzaam, helend, verbindend én gezellig! Speciaal voor bewoners van Huizum-West en omliggende wijken. Er zijn nog 2 plekken vrij, dus geef je op!

Auteur Marga Claus begeleidt de groep gedurende 8 lessen.
Je leert van Marga verschillende manieren om bepaalde situaties uit je leven op papier te zetten. Je krijgt elke week een schrijfopdracht voor thuis. De verhalen worden besproken tijdens de les. na de zomervakantie gaan de lessen verder.

De lessen zijn slechts €4 per keer voor mensen met een smalle beurs. Of geef een goeie donatie!
Geef je alvast op of vraag meer informatie op bij Froukje 06-55371144.

dinsdagochtend mei/juni 10.00-12.00 uur
Lokaal 111, DOAS, Floris Versterstraat 3
onder leiding van Marga Claus

Kosten minimaal €32 (voor 8 lessen inclusief koffie/thee)

Meer informatie over Levensverhalen schrijven

Cursus autobiografisch schrijven onder leiding van de bekende Friese auteur Marga Claus.
Marga neemt je mee in het schrijfproces. Aan de hand van opdrachten begin je met het schrijven van een kort verhaal. Vaak is dit een bijzonder moment in je leven geweest, bijvoorbeeld een herinnering uit je kindertijd. Flarden van gedachten of fragmenten uit je geheugen zijn vaak genoeg als uitgangspunt.

Tijdens het schrijfproces leer je verschillende vormen en stijlen en krijg je voorbeelden en tips. Je oefent met verhaalstructuren om het verhaal boeiend of verrassend te maken. Als je de slag te pakken hebt, kun je meerdere korte verhalen schrijven. Delen uit je verhalen die je openbaar wil maken, worden uiteindelijk gebundeld tot een Verhalenbundel.